Over Eucharistieviering

Activiteiten

Davidsfonds Activiteiten
Ben je geïnteresseerd in taal, geschiedenis, kunst of erfgoed? Zoek op deze pagina naar een activiteit die jij interessant vindt. Wij kijken er alvast naar uit om je binnenkort te ontmoeten op één van onze activiteiten!

Activiteiten in de kijker

17 sep
Lozen - Sint-Benedictuskerk # 5636

Eucharistieviering

Misviering  ter nagedachtenis van al de overleden leden en familieleden van het Davidsfonds

zondag 17 september 2023 van 10:00 uur tot 11:00 uur

Op zondag 27 september starten wij ons 94ste cultureel jaar met een openingsviering als dank voor de deugddoende ontmoetingen in het voorbije jaar en ter nagedachtenis van al de overleden leden en familieleden van het Davidsfonds alsook voor de zielenrust van onze stichter kanunnik E.H. Jan David en van E.H. pastoor Lemmens, onze lokale oprichter. Als lid van het Davidsfonds willen wij een steun zijn voor elkaar in vreugde en verdriet.

Dit is een federatieve eucharistieviering, één viering op zondag voor de vier parochies samen met als thema ‘Oogst-dankviering’. Deze gaat ditmaal door in de Sint-Benedictuskerk van Lozen. De op 15 augustus in Genk gewijde priester met Italiaanse roots E.H. Gianluca Loperfido zal in de viering voorgaan. Hij is door de bisschop onder andere aangesteld voor de pastorale zorg in onze Federatie Bocholt, dus voor de vier parochies Kaulille, Reppel, Lozen en Bocholt.

Iedereen is van harte welkom.

Kerk Lozen 2

Inschrijven

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Deelname is gratis Gratis
Labels: 1 sessie